Pastile, cu parfum de brad... - Mihai_Manolescu

Renul care tocmai traversa poteca era chiar Rudolf. În coarne şi oase.

Pentru Crăciun s-a gândit să-i facă o surpriză şi să-i ia un nas roşu. De coarne se ocupase încă din timpul anului.

Luminiţele se aprind când hotărăşte Consiliul local şi se sting când vrea ENEL-ul. Între cele două repere vă doresc „Sărbători Fericite!”.

Doamna s-a aşezat în braţele lui Moş Crăciun, i-a şoptit ceva la ureche, iar la protestele Moşului, care se făcuse între timp ceva mai roşu la faţă decât costumul, a replicat că nu are de gând să se ridice până nu i se va îndeplini dorinţa.

Pe data de 24 Decembrie, Primăria organizează de-acum celebrul concurs de oameni de zăpadă. Participanţii sunt rugaţi să nu uite să-şi aducă şi zăpada din congelator.

Este cea mai tristă persoană când vine Crăciunul, pentru că este de-a dreptul frustrant să nu-ţi poţi dori nimic. Se pare că există şi dezavantaje când le ai chiar pe toate...

Moş Crăciun s-ar putea să nu mai ajungă anul acesta. Cei de la RAR i-au confiscat sania pentru că avea ITP-ul expirat de două ierni.

A auzit că dacă îţi pui o dorinţă când atârni o podoabă în bradul de Crăciun, aceasta ţi se va îndeplini negreşit. Fire mai puţin modestă de felul său, a lăsat toate magazinele din cartier fără globuri.

Vin fiert, castane coapte, turtă dulce... Dacă v-a mai rămas ceva prin buzunare după ce aţi ieşit de la Târgul de Crăciun, nu vă faceţi griji. Vă aşteaptă un grup de colindători chiar la gura de metrou.

Se spune că de Crăciun trebuie să fii mai bun. A respectat cu stricteţe datina, chiar şi în cea de-a doua zi de sărbătoare.

El, rachet de felul său, nu avea cum să se afişeze altfel decât la braţ cu o petardă şi o pocnitoare.

După ce au anunţat programul de investiţii pentru modernizarea magistralelor de încălzire, cei de la RADET au încheiat cu tradiţionalul „La anul şi la mulţi ani!”.


Distribuie:


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.