Termeni şi condiţii

• La înscrierea în acest site sunteţi de acord cu politica de publicare a acestui site şi sunteţi de acord să respectati regulamentul de funcţionare a acestui site.
• Participarea la activitatile posibile pe acest site implica faptul că întelegeţi şi sunteţi de acord să respectati atât politica de publicare cât şi regulile siteului.
• Dreptul de autor pentru textele originale înscrise de fiecare membru al poetii-nostri.ro aparţine autorului respectiv.
• Materialele de pe acest site fie au fost puse la dispoziţie de autorii lor sau de reprezentanţi ai acestora, fie nu sunt protejate de drepturi de autor (pentru că au caracter de citate sau au drepturi de autor expirate), fie sunt puse în circulaţie pentru a promova creaţii şi artişti. Orice chestiune de natură legală se rezolvă pe cale amiabilă.
• În cazul în care autorii nu sunt de acord cu publicarea textelor domniilor lor pe site-ul www.poetii-nostri.ro vă rugăm respectuos să ne contactati pentru a ne transmite condiţiile de publicare sau dorinţa de retragere definitivă a textului de pe site.
• Membrii poetii-nostri.ro pot trimite numai materiale originale. Raspunderea pentru încălcarea oricăror drepturi de autor revine fiecarui membru în parte pentru textele publicate. Sunt permise citatele, atât faţă de materiale din cadrul poetii-nostri.ro cât şi faţă de materiale externe, însă numai cu specificarea autorului şi originii textelor.
• Ca membru al acestei comunităţi poetii-nostri.ro sunteţi unic/direct responsabil pentru continutul informaţiilor introduse pe site sau transmise altor membri.
• Sunteţi absolut responsabil pentru o bună conduită morală online, respectiv nu veţi introduce, nici pe site, nici transmite către alţi membri materiale care au conotaţii obscene, sexuale, jignitoare, agresive, discriminatoare, defăimătoare, ameninţătoare, profanatoare, ilegale, inclusiv atacuri voalate la persoane(asupra celor anterior menţionate).
• Administraţia poetii-nostri.ro îşi rezervă dreptul, dar fără a avea obligaţia, de a monitoriza eventuale nerespectari ale conduitei morale online; pentru prevenţia sau buna menţinere a echilibrului, atmosferei generale, pe site-ul poetii-nostri.ro, administraţia îşi rezervă dreptul de a lua măsuri, precum limitarea accesului pe site, ştergerea comentariilor/scrierilor, inclusiv sistarea contului, cu sau fără avertisment.
• În condiţiile în care site-ul nu impută taxe sau alte măsuri cu folos financiar a fi membru este un privilegiu; de asemenea, ne rezervam dreptul la alegerea membrilor.
• Nu este permisă participarea la activitatea poetii-nostri.ro folosind mai multe conturi sau pseudonime. Acest lucru atrage după sine măsuri de penalizare care pot duce până la desfiinţarea tuturor conturilor şi ştergerea materialelor respectivului autor.
• Sunt interzise textele cu caracter defăimator, limbaj abuziv, vulgar, instigator, de hărtuire, obscen, profanator, pornografic sau de ameninţare.
• Datorită sistemului de publicare în timp real disponibil pentru majoritatea membrilor poetii-nostri.ro, siteul nu poate fi găsit responsabil pentru conţinutul textelor înscrise şi nu răspunde pentru acurateţea, integritatea sau conţinutul informaţiilor disponibile în site. Indiferent de calitatea sau poziţia autorului unui material, textul exprimă creaţia sau părerea autorului respectiv şi nu neapărat părerea sau atitudinea reprezentanţilor poetii-nostri.ro sau a entităţilor asociate legal sau formal acestui site.
• Poetii-nostri.ro îşi rezervă dreptul de a bloca accesul la site sau la părţi ale site-ului prin mijloacele pe care le are la dispoziţie (inclusiv dar fără se se limiteze la: cont, adresa ip, cookies, reclamaţie oficială către autorităţi legale sau comerciale, etc).
• Poetii-nostri.ro îşi rezervă dreptul de a şterge sau edita orice materiale fără obligativitatea unei explicaţii.
• Poetii-nostri.ro poate modifica condiţiile de participare la activităţile siteului. Membrii siteului sunt responsabili pentru consultarea periodică a regulamentului şi condiţiilor de participare. În orice moment, continuarea activităţii ca membru al site-ului exprimă implicit consimţământul utilizatorului asupra condiţiilor de participare, şi care se aplică pentru toate materialele înscrise în poetii-nostri.ro.
Politica de confidențialitate