Zidul de Mărgean - STOMFF ANDREI AUREL

Zidul de MărgeanAndrei Stomff s-a născut la Bucureşti, la 7 martie 1953. Împătimit de frumos, capată o bună cunoaştere a artelor, colecţionând atât pictură şi sculptură, cât şi antichităţi. Citeşte enorm, fiind atras de toate genurile de literatură, având apariţii sporadice în diverse publicaţii. Urmează cursurile de psihologie şi drept. Iubeşte mult natura, care îi este loc preferat de refugiu şi de reverie. Acest volum este rodul a peste 30 de ani de retrageri zilnice din lumea reală, într-o lume proprie, în care punctele de reper sunt tainele Universului şi cele universale.

Detalii:
Autor: STOMFF ANDREI AUREL
Preţ: 20 de exemplare sunt oferite gratuit de autor
Număr telefon: Trebuie sa fii autentificat!
Vânzător: stomff
Oraş: BUCURESTI

Distribuie:


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Cultivare, cultură și împărtășire!
Salve!
Purice Narcis-Teofil
narcispurice


Vă mulțumesc din suflet domnule Andrei Stomff, pentru minunata carte a cărei autor sunteți și vă promit că vă voi trimite în curând și eu cartea mea personală de autor: „Amor în cheia sol”.
Doresc să vă asigur că voi lectura cu deosebită atenție și plăcere cartea „ ZIDUL DE MĂRGEAN” pe care ați avut bună-voință de a mi-o oferi!
Cu stimă deosebită, Emilian!

Emilian Lican


Domnule Lican , desi cu mare intarziere , am expediat astazi volumul promis. Multumesc mult pentru interes si astept oricand comentarii critice. Daca exista si alti doritori , imi va face placere sa le daruiesc , la simpla cerere , cate un Zid... de margean" .
stomff


Vă rog să-mi trimiteți și mie un volum al cărții dumneavoastră: „ Zidul de mărgean”
Vă mulțumesc anticipat!
Pentru amănuntele achiziției aceasta este adresa mea de email: emilianlican@gmail.com

Cu stimă, Emilian Oniciuc!
Emilian Lican


cu mult drag va rog sa-mi trimite-ti si mie un exemplar .Va pot sunapentru adresa? eu am urmatorul nr de telefon 0744788968.Multumesc cu anticipatie
Cristian Ovidiu


Multumesc mult Gerra pentru interesul aratat. Vi fi fericit sa aud orice cmentariu din partea ta. Cu mult drag,
Andrei
stomff


Andrei, îți foarte mulțumesc! Am primit cartea de la tine! Și odată cu ea codrii cu cerbii magici, galaxiile și orașele unor altor timpuri, cuantic i-am primit ca pe niște oaspeți ce-mi vor deveni locatari când ne vom cunoaște mai bine și ne vom regla pulsațiile! Îmi place să-i trec prin cele 5 simțuri, apoi, pas cu pas să intrăm în călătoriile inițiatice! Nu mă reped să violez, ci construiesc.... Te voi ține la curent! Cu mare drag, te îmbrățișez!
Gerra Orivera


Andrei - fiind o reprezentată tipică a psihologiei poetului, acea reprezentare că suntem cu ”capul în nori” (eu zic că este dincolo de....) doar acum văzui oferta ta..... Dacă nu-i prea târziu mă înscriu și eu printre doritori..... Fiind bucureșteancă ne-am putea întâlni.... Am sunat dar....
Cu drag!
Gerra Orivera


MULTUMESC PENTRU APRECIERE DOMNULE STOMFF. NU AM MAI INTRAT DEMULT AICI SI PENTRU DUMNEAVOASTRA CELE M-AI BUNE CONSIDERATII
aurel auras


Sigur ca da. Am scris deeja plicul si am pus inauntru volumul. Adresa a devenit de prisos.
stomff


@aurel auras. va rog sa-mi confirmati daca pot sa va sterg comentariul dvs cu privire la adresa personala. multumesc
admin


Drag confrate in ale scrisului , la amiaza voi trimite volumul promis , conform discutiei telefonice. Este deja pus in plic si adresat nu lui aurel auras , pseudopseudonim al unui poet ce adeseori ma incanta , ci lui Petre Aurel. Multumescpentru interesul aratat scrierilor mele si te rog sa primesti cele mai bune ganduri.
stomff