Taina fecioarelor - Gavriil Stiharul

Taina fecioarelorGavriil Stiharul, autorul volumului de versuri "Taina fecioarelor", este pseudonimul lui Gabriel Iordan-Dorobanțu (n. 28 noiembrie 1958, Giurgiu). Cultivă o lirică cu tonuri elegiace grave, pe măsura tematicii, care este una predominant religioasă, marcată de vizionarism. În poezia erotică, se reţine o retorică a lirismului încifrat. "Taina fecioarelor" este o culme a lirismului ermetic. Less
Volumul de faţă adună poeme scrise în perioada 2012-2014, stihuri care au fost risipite în varii publicaţii, precum şi în mediul online. De regulă, versurile respectă prozodia clasică, deşi nu acest lucru l-am avut prioritar în vedere. Preocuparea mea majoră a fost aceea de a transmite nedistorsionat mesajul de fond, căutând să aduc în faţa ochilor cititorului imagini poetice izvorâte din abisul unei realităţi interioare mult mai sensibile, mai nobile şi mai demne decât realitatea cotidiană atât de prozaică şi coruptă.

Detalii:
Autor: Gavriil Stiharul
Preţ: 0,00
Număr telefon: Trebuie sa fii autentificat!
Vânzător: Gavriil Stiharul
Oraş: Giurgiu

Distribuie:


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Buna ziua,

Sunt aproape gata cu pregatirea volumelor ce vor fi expediate catre biblioteci judetene si vroiam sa va intreb daca vreti sa va alaturati proiectului "Daruiescte o carte! Daruieste din suflet!".
In varianta in care aveti volume de autor disponibile, pe care sunteti dispus sa le donati catre aceste biblioteci, va rog sa ma contactati la tel. 0722.223.429 pentru a stabili o modalitate in care acestea ar putea ajunge la mine si apoi mai departe catre biblioteci.

Va multumesc,
Mihai Manolescu
Mihai_Manolescu


Google Books

https://books.google.ro/books/about/Taina_Fecioarelor.html?id=P1N8BwAAQBAJ&redir_esc=y
Gavriil Stiharul


best Kindle eBooks in Best Sellers
http://michiganstoryteller.com/content/gavriil-stiharul-without-registration-unbelievable-pdf-taina-fecioarelor
Gavriil Stiharul