Dor de mamă, dor de părinți, dor... - Gabriel Stanciulescu

Dor de mamă, dor de părinți, dor...Dragă Cititorule,

M-am descoperit pe mine și talentul meu, într-un moment dramatic al vieții: plecarea mamei mele dragi. Prin urmare, prezentul volum de poezii este un omagiu adus mamei, Georgeta Stănciulescu, precum și tuturor părinților.

Apreciat de familie și prieteni, plăcut surprins de încurajările lor, am cutezat să cred în talentul meu și s-a născut un vis: acela de a aduce în lumina tiparului versurile mele. Volumul de față ( intitulat „Dor de mamă, dor de părinți, dor...”) reprezintă împlinirea acestui vis în care am crezut cu tărie pe parcursul anului 2015.

În prima parte a volumului, denumită „Omagiu închinat părinților”, poți resimți cu ușurință zbuciumul meu și tristețea care încă mă însoțește.

În alte două secțiuni („Odă iubirii” și „Pamflete. Poezii diverse”) am îndrăznit să abordez tematici diverse care își au izvorul în sensibilitatea sufletului meu, experiențele trăite, iubiri împărtărșite, lecții primite de la viață , dezamăgiri etc.

Te invit pe tine acum, dragă Cititorule, să apreciezi dacă mesajul poeziei mele rezonează cu sufletul tău. Citind poezia mea, vei înțelege îndemnul meu, trăirile, sentimentele mele.

Îți mulțumesc pentru că ești parte din visul meu!...și sper că mă vei însoți în continuare și la următoarea provocare literară...

Gabriel Stănciulescu

Detalii:
Autor: Gabriel Stanciulescu
Preţ: 15 RON
Număr telefon: Trebuie sa fii autentificat!
Vânzător: Gabriel Stanciulescu
Oraş: Bucuresti

Distribuie:


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.