Gândul pierdut - Daniel Vișan-Dimitriu

Gândul pierdutVolum de versuri apărut în decembrie 2014 la Editura Inspirescu

Detalii:
Autor: Daniel Vișan-Dimitriu
Preţ: 15 lei
Număr telefon: Trebuie sa fii autentificat!
Vânzător: Daniel Vișan-Dimitriu
Oraş: Craiova

Distribuie:


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Daniel, la care biblioteci? Am întâmpinat probleme la o bibliotecă de oraş nu de sat, în care, văzând ditamai geanta cu volumele mele (Caransebeş) a refuzat zicând că, n-au rafturi. M-am uitat şi am văzut rafturi goale, la care, bibliotecarul mânios, a zis că NU... sunt rafturi speciale... nu pentru mine. Ce am făcut, ştiţi? Nu, nu m-am luptat cu volumele înapoi sau să le dau gratuit pe stradă ci, le-am trântit pe o masă şi... am zis să le pună pe jos sau pe unde ştie. La plecare am zis că mai vin (poate îmi dau o dovadă că am donat volume de circa... 7 milioane lei vechi): nu am mai dat şi nici nu ştiu dacă le-au aruncat sau le-au găsit un raft... într-o bibliotecă... repet... de oraş, nu de sat căci, la oraş mare, mai vin ceva doritori de citit cărţi, dar la sate... satele, au toate biblioteci şi, mai au elevii obligatoriu cititul lecturilor?

Mulţumesc.
pavalachepaul


Buna ziua,

Sunt aproape gata cu pregatirea volumelor ce vor fi expediate catre biblioteci judetene si vroiam sa va intreb daca vreti sa va alaturati proiectului "Daruiescte o carte! Daruieste din suflet!".
In varianta in care aveti volume de autor disponibile, pe care sunteti dispus sa le donati catre aceste biblioteci, va rog sa ma contactati la tel. 0722.223.429 pentru a stabili o modalitate in care acestea ar putea ajunge la mine si apoi mai departe catre biblioteci.

Va multumesc,
Mihai Manolescu
Mihai_Manolescu