Metoda Armoniei - Alcătuirea Cuvintelor - Partea a V-a

În urma unor evenimente – irelevant spre a fi menționate – am decis ca orice îmi aparține, drept conținut propriu, să fie retras de pe site.


 


Th3Mirr0r


th3mirr0r,
miercuri, 16 septembrie 2015


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Adina > Precum si catre Aurel: iarta-mi plecarile. Tu, el, si cativa altii, imi veti fi mereu dragi, desi nu am avut cu totii ocazia de a ne cunoaste mai bine, decat "de prin/dupa versuri". Ori, istea lumesti, ma cam retin - de! ce sa le fac?! sa le suport, numa'!.. Alegerile-mi n-au fost nicicand simple.
Sper ca nu doar tie, ci si altora, acestea scrise, sa fie intr-ajutoriu. Caci, altaceva n-a putut, mai clar, iscodi a mea minte - decat cele ce se [re]vad. Insa, cu cat le vei fi inteles mai bine, cu atat, de folos, ti-or fi, si atunci, m-as fi facut si eu insumi, cu un folos, intru viata-mi. Cu drag le-am impartasit tuturor - si indiferent de cat de stalcite vede-vor unii, ori picaturi de roua, de altii, atat am putut si eu da lumii acesteia, desi mi-as fi dorit mai mult, sa fi scris.
Multumesc, Adina

Th3Mirr0r
th3mirr0r (autor)
luni, 15 mai 2017Mirror, tu ai făcut un dar extrem de important prin aceste postări.
Le-am citit si anul trecut, dar nu le-am înțeles prea bine.
Abia de ceva timp le pot aprecia la justa lor valoare :)
Cu stimă!

Adina Speranta
marţi, 01 noiembrie 2016Petrica > Apelativul "dvs" nu e pentru mine. Prefer "tu" > iata ce frumos suna. Si arata apropierea. Si eu sunt in ipostaza de a vorbi cu "dvs, dumitale", uneori, fara sa vreau, se intampla - insa caut ades a folosi "tu" - insamnand o apropiere si ii atribui acelasi respect. Imi place cum deriva in limba engleza, "You" insemnand ambele valori.
Cand/sau daca o veni timpul potrivit, o sa o continui. Dar, deocamdata, eu nu mai scriu. Valurile vietii, sunt prea tulburi. Atat am putut si eu cugeta, in trecut, ca sa pot scrie. Apoi, in prezent, a transcrie ici pe site, ca sa ramana si altora. Acestea, eu le consider a fi Bazele, in Arta Spatial-Temporala. Unii, desigur, pot sa nu fie de acord - insa, precum am spus la inceput, Metoda Armoniei, in sine, este una care nu i se impune nimanui. Iar cei care vor citi acestea, si vor intelege ceva, o sa foloseasca ceea ce considera a le fi necesar. Ca.. doar tot pentru oameni am scris-o, tot de dragul progresului altora care au nevoie de acestea. Pentru mine, multumire sufleteasca este, stiind ca am contribuit si eu cu ceva. Stii cum e vorba aceea: sadesti un pom, stai la umbra sa, mai tarziu. Nu-l sadesti, stai in soare si privesti umbra ta - iar sub umbra ta, vezi odihnindu-se o gaza - si atunci, intreba-te-vei, poate: mai, daca as fi sadit un pom?! Cate, s-ar fi hodinit, la umbra-i?!.. Cata bucurie, as fi avut, privindu-le?!..

Th3Mirr0r

th3mirr0r (autor)
joi, 17 septembrie 2015Domnule Mirror va urmaresc cu cea mai mare placere orice postare. Sunteti formidabil si va stimez din inima. Site-ul s-a imbogatit simtitor prin orice postare a ta.
petrica_c
miercuri, 16 septembrie 2015