Preot Ioan - creaţii proprii

Distribuie acest autor:

 • crucea suferinței

  JERTFA VIE
  Esti printre noi si astazi, nevazut, Dar ochii nostrii sunt inchisi...sunt ochi de lut, Ne chemi sa ne sfintesti la Cina Vesniciei, Sa dai la fiecare o cheie a-mparatiei.
  Si pentru fiecare om cu suflet ratacit, Te lasi, pe Crucea Suferintei, legat si pironit, Si pentru fiecare om, Tu, Jertfa vie, Te rastignesti din nou, la Sfanta Liturghie.
  Si ne gatesti Ospatul si ne astepti cu dor, Sa dai din Painea Vietii, la orice muritor, Iar vinul ce-l imparti la toti, cu bucurie, Se face-n trupul nostru, Izvor de Apa Vie.

 • Ai istovit Maicuta

  AI ISTOVIT MAICUTA!
  Ai istovit, Maicuta, de-atata rugaciune, Facuta catre Domnul pentru pierduta lume, Ce-si duce-n nepasare si-n lacomie traiul, Si nu primeste Harul ce le aduce Raiul!
  Ai istovit, Maicuta, sa tot privesti la noi, Cei care-ti cerem mila si paza in nevoi, Noi care-n bucurie uitam sa-ti multumim, Si-n clipa de durere doar vorba grea rostim.
  Iar lacrima ta Sfanta, pentru Iisus tot curge, Cand fapta mea murdara il pune iar pe Cruce, Si iarasi Domnul Milei, coboara printre noi, Sa urce iar Golgota, sa-mbrace pe cei goi...