Clasament tema săptămânii - Poezia săptămânii nr: CXXXI


Voturi membri
Poezia Puncte acumulate
Permutarea - blacks 112
Eu, tu şi Turnul Eiffel... - Emilian Oniciuc 90
Elefantul din vitrina de cristal - nicolae nistor 88
Aproape de cer - Stefan Doroftei-Doimaneanu 78
Prea sărata iubire - GeluOttawa 74
Odă ereziei de-a iubi - Costel Zăgan 72
Mama - Lucia Stefanovici 70
Drumul - Ina M. 60
Ce-o face mama? - Daniela Achim Harabagiu 58
Să fim cu toţii, oameni-flori - Lavinia Elena Niculicea 36
Nimic - ileana 36

Distribuie:
Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Blacks, nu este nevoie de explicații... Eu cred că aici nu suntem pe Facebook... Este un loc binemeritat difererit de prieteniile socializărilor pe diverse site-uri, şi asta datorită valorii versurilor tale. Eu am votat pentru tine tocmai anumitor asociații din versuri care nu mi-au îngreunat lectura prin numărul de strofe! Eşti un scriitor interesant! Felicitări!
Emilian Lican
luni, 26 februarie 2018Tuturor participantilor la sistemul de vot, autori sau membri ai site-ului, va multumesc pentru lectura!
Multumesc tuturor celor care m-au votat! De obicei postez foarte rar si nu fac din participarea la astfel de concururi un scop. Din cate stiu, este a treia oara cand particip la un astfel de concurs, chiar daca am postat multe poezii pe site de-a lungul anilor. Scopul meu este doar sa aduc la cunostinta un anumit mesaj, o anumita poveste sau ceea ce simt. Inscrierea la concurs a fost asa ... ca o cautare a unui raspuns la o simpla intrebare: pot transmite in doar cateva strofe un mesaj care sa placa altor persoane?
Eu sunt adeptul poeziilor relativ lungi, majoritatea celor pe care le-am scris au in medie 7-9 strofe, dar am si poezii cu mai mult de 30 de strofe. De multe ori ca sa-mi prezint subiectul in totalitatea lui am nevoie de o intindere in versuri. Insa, nu de putine ori, am constatat ca si poeziile scurte au primit aprecieri, daca nu pe acest site, printre prietenii mele de pe fb. Cred ca conditia este tema aleasa, este obligativitatea ca sa poti veni cu ineditul, cu necopiatul, si, desigur, sub rezerva ca versurile trebuie sa transmita ceva. Sper ca am reusit cu aceasta poezie sa transmit acel ”ceva”. Va multumesc!

blacks
marţi, 20 februarie 2018