OFRANDE - In memoriam - Petrea Marian Iulian

OFRANDE - In memoriam

Conţinut: Cartea conţine poezie – conotaţii de jurnal personal, o trecere asupra artiştilor neamului românesc cu menţiuni fotografice, date de referinţă.

Descriere: O carte în care onorez valorile culturale, cu  flori depuse în cinstea strămoşilor artişti ai neamului românesc. Un micuţ jurnal personalizat.

II.

Conţinut: O structură poetică foarte diversificată, urmărind exprimarea unei stări sufleteşti, viziune, perspectivă, spiritualitate.


Descriere: "OFRANDE – In memoriam", după cum numele redă, este un jurnal personalizat, în care îmi exprim nu doar admiraţia operelor marilor noştri poeţi, ci în urma contemplării, punând, la rându-mi, o lumânare, la mormânt. Astfel, le recit cu drag şi din suflet, urmărind ca prin versurile mele, să le aduc aceeaşi onoare pe care eu însumi, am avut-o, citindu-le.. pe drept, testamentele vii. Deşi am inclus doar anumite poezii, sau un număr de autori redus, am considerat că le-am onorat numele tuturor, spunând la rându-mi, cu glas tăcut că ne vom regăsi în acelaşi loc, în aceeşi clipă, care ne-a unit...


Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României

PETREA, MARIAN IULIAN

Ofrande/Petrea Marian Iulian. Iaşi : StudIS, 2016.

Bibliogr.

ISBN 978-606-775-390-5

821.135.1-94

PENTRU COMENZI:


format black/white, A5, 110 pag.


PREŢ: 15 Lei.


[Taxele de transport  nu sunt incluse în preț]


CONTACT:

Email: notesonthestave@gmail.com

Website: hhtp://www.universulartei.ro

Skype: th3mirr0r

YM: th3mirr0r

Telefon: 0747570818 / +31682307460


Varianta în format digital, este Gratuită cu următoarea specificaţie:


[Distribuirea gratuită, în format digital, este permisă, atât timp cât mi se respectă drepturile de autor şi fără implicaţii comerciale]


Click aici pentru download


Vă mulţumesc!


Detalii:
Autor: Petrea Marian Iulian
Preţ: vezi detalii
Număr telefon: Trebuie sa fii autentificat!
Vânzător: th3mirr0r
Oraş: Barlad


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Amy> Multumesc pentru apreciere si lectura. Poate reusesc sa o tiparesc in acest an.insa.mai am si altele la rand. Oricum.cartile vor ramane mereu la dispozitie.gratuit.spre a fi citite online.sau descarcate in format electronic.

Th3Mirr0r
th3mirr0r


Am citit cartea ta Iulian si am revenit cu o parere: minunata! Cam atat pot sa zic si te apreciez din suflet pentru munca depusa.

Succes pe mai departe.
amy


Anastasia > mi-am dorit sa includ si altii, chiar specificand in carte, acest lucru, considerand ca ofranda li se cuvine si celor care nu au fost mentionati. Acestia au fost, sunt si vor ramane Indrumatorii si Invatatorii nostri, atat asupra celor aspiranti intr-a scrie, cat si celor care citesc, dar mai ales celor care vad si percep scrierile strabunilor nostri, ca esentiale, intrucat in ele se descriu metaforele si tainele vietii. Sper ca scrierile mele sa aduca in oameni o nevoie de a cunoaste pe acesti mari poeti ai neamului, sper de asemenea ca unii, sa scrie, la randu-le, macar un vers, in cinstea lor, punand o floare, la mormant. In ciuda tuturor apasatoarelor temeri ori nevointe, sa rosteasca: sunt Roman, caci pretuindu-ti valorile neamului, fie si o frantura, face mai mult decat punerea acestora in umbra, ori declinul din ultima perioada.

Th3Mirr0r
th3mirr0r


Minunate aceste ofrande aduse marilor noştri poeţi.
Îmi doresc să nu fie niciodata uitaţi...
Anastasia


Aurel > Da, cu totii, scriind, ne indreptam spre fagasul minunat al sufletului, ascultand izvoarele firii. Multumesc, la randu-mi.
Nu stiu daca voi mai scrie. Deocamdata, valurile vietii, sunt prea zbuciumate. Insa, ce-i scris, asa ramane-va.

Th3Mirr0r
th3mirr0r


Multumesc, Mirror.Sper să scrii și în viitor.Cuvintele circulă prin cerul sufletului nostru precum norii albi ai îngerilor Dumnezeiești.Lasă lumina să curgă în cascade în suflet căci aceasta e ceea ce ne reprezintă în adevăr!
aurel auras


Sing > fie ca sufletul tau sa se bucure, de tot ceea ce recepteaza, din scrierile mele; sa aiba Dumnezeu grija de toata Izvodirea, indrumandu-ne pe incalcitele carari ale vietii!.. Iar noi, in orice ipostaze ne-am afla, sa ne rezervam o clipa in care sa cugetam la Mareata-I Creatie!.. Ori noi, la randu-ne, sa reflectam acea frantura.. luminand intunericul vremii...

Th3Mirr0r
th3mirr0r


Am venit pe pagina ta sa-ti multumesc pentru cartile tale.
Le-am descoperit printr-un link de la un prieten si am inceput cu aceasta si sper in curand sa am timp si pentru celelalte.
sing.1


Nadira > cu drag, am impartasit-o; sa iti fie cu folos!..

Th3Mirr0r
th3mirr0r


Am descoperit de curând această pagină.
Mulţumesc pentru carte o voi citi cu mare interes :D
nadira