Nitrat de Argint - Vol. I - Petrea Marian Iulian

Nitrat de Argint - Vol. I

Conţinut: Cartea conţine poezie. Simbolismul are un rol aparte, stratificat într-o ipostază dramatică, structurată în patru capitole.


Descriere: Melancolie, nevroză, anxietate, durere - presărate cu gustul enigmatic, bizar. Atunci când trecutul bântuie cursul vieţii cuiva, departe de idea superstiţioasă sau doar fictivă, imaginativă, individuală, se poate alcătui conturul unor entităţi, cu care ar fi interacţionat, ori se conectează, în anumite momente. O călătorie într-o lume care se învârte în jurul propriei sale axe, în spaţiu şi timp, un labirint dramatic în care totul, se reduce la o formulă chimică: AgNO3.Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României

PETREA, MARIAN IULIAN

Nitrat de argint/Petrea Marian Iulian. Vatra Dornei : StudIS, 2015

2 Vol.

Bibliogr.

ISBN 978-606-775-059-1

Vol.1. – ISBN 978-606-775-061-4

821.135.1-1


PENTRU COMENZI:


- format black/white, A5, 54 pag.


- PREŢ: 10 Lei.


Varianta în format digital, este Gratuită cu următoarea specificaţie:

[Distribuirea gratuită, în format digital, este permisă, atât timp cât mi se respectă drepturile de autor şi fără implicaţii comerciale]


Click aici pentru download


Vă mulţumesc


Detalii:
Autor: Petrea Marian Iulian
Preţ: vezi detalii
Număr telefon: Trebuie sa fii autentificat!
Vânzător: th3mirr0r
Oraş: Barlad


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Aurel > iti multumesc si eu, la randu-mi, din suflet. Ma bucur sa te aud ca doresti sa impartasesti si altora din ceea ce scrii - nu uita nicicand ca tot ceea ce vei face cu drag, impartasind, va aduce un zambet cuiva. Cu Dumnezeu, inainte!..

Th3Mirr0r
th3mirr0r


Oricum, eu îți mulțumesc, am înțeles rostul poeziie cu versuri lungi, iar tu ai un merit prin îndrumările tale, nu e vorba de laude, aș face și eu același lucru și mai dau sfaturi cum mă pricep altor poeți care sunt la început de drum, ce învățăm e bine să dăm mai departe ajutorul și altora chiar dacă timpul ne presează și pe noi.
Cu stimă.
aurel auras


Aurel > Mai impartasesc si eu cate ceva, din scrierile mele. Insa, nu imi pot lua titluri, pe nedrept, ca alfel, as fi partas cu aceia care ii tot invoc eu in "Pentru ai mei critici", iar eu n-am nevoie de acele lucruri. De asta tre' sa ma feresc, mereu: de mandrie. Titlurile, functiile, diplomele, laudele, is bune generatoare de fala. Nu primesc de nici unele. Te rog, sa ai in vedere poezia marelui nostru Eminescu, EPIGONII. Apoi, cealalta "Oricare cap ingust". Asta is eu: Epigon. Un Sprav. Eu am scris cu drag, totul, dupa cum mi-a permis Dumnezeu si sper ca n-am scris nici o ratacire, in scrierile mele. Iar de-oi fi facut asta, fara sa stiu, macar, sper sa ma ierte Dumnezeu!..
Multumesc pentru lectura. Sa nu uiti nicicand ca tu ai grija de gradina sufletului tau - asa e si cu Poezia. Tre sa pui bazele - Dumnezeu, cuvantul, ceri indrumare de la El, - Tehnica - de la suflet, (caci Prozodia e stiinta versificatiei, nu pravila bisariceasca) - apoi, Cugetarea - asupra gradinii, Forma sa, Practica - ce plantezi in ea, cum intretii gradina - Expresia Formei.

Th3Mirr0r
th3mirr0r


Mulțumesc , Mirror, pentru mine ești un adevărat profesor de la care am ce învăța.
Toată stima pentru scrierile tale.
aurel auras


Viorica > apelativul "tu" e de preferat. Cat despre inspiratie, am destula, insa nu mai scriu. Din acest punct de vedere, mi-am terminat misiunea, deocamdata. Multumesc.

Th3Mirr0r
th3mirr0r


Va multumesc domnule Petrea pentru aceste carti. Mult succes si inspiratie pe viitor.
viorica