Mântuire - FEisu

MântuireMântuire

FELIX

De la caderea în starea de păcat omul a început să sufere de boli psihice. Mii sau milioane de ani nu conteaza. Erau acolo în creier. Lipsa de dopamină compensată cu endorfine și serotonine canibalice.

Apoi El s+a revelat lui Avram shi a început monoteismul. Dupa aproximativ 1900 de ani de la Avraam a venit Mesia care se tâlcuiește Unsul. Dumnezeu.

Au urmat doua mii de ani de mayhem în numele lui Avraam.

Pe urma un om a inventat psihanaliza. Nu Freud. Altul. Iar Freud a preluat+o și a inventat psychologia.
În secolul 21 oamenii ajunseseră deja la injecții cu emulsie pentru irigarea creierului cu sânge.

Pentru asta a fost multă suferința mulți morți și multă jertfă din partea doctorilor sși personalului medical.

Capitalismul a început sa decadă încă de la războaiele opiumului din secolul XIX. Iar în secolul 21 s+a ajuns la situația că oameni dacă nu sănătoși că nici Isus nu a fost sănătos ci zdraveni să moară în droguri cu mintea varză în adolescență cine citește să înțeleagă iar nebunii care crezuseră în anii cei răi să treacă acum printr+o agonie glorioasă. Toți + cu credința în Dumnezeu adevărat.

Lobii frontali ai bolnavilor se întremau cu dopamina și serotonina din somnul din timpul nopții cu ajutorul pe care îl putea primi fiecare iar creierele așa zișilor sănătoși erau putrede de vii.

Drogații erau tot mai răi n+aveau pace și deveniseră psihotici și invazivi. Bolnavii fie în spitale fie acasă se rugau + cei mai mulți.

După o sută de ani în 2119 bolnavii deveniseră păsări în spațiu pe când drogații suprasexuali cu drone pe casele altora malware 101011001100010 etc acces la sateliți nu erau considerați de roboți decât niște simple animale pe care undele de lumina le numeau oameni și care trebuiau mântuite în Cristos.
Amen.

Detalii:
Autor: FEisu
Preţ: Gratis
Număr telefon: Trebuie sa fii autentificat!
Vânzător: FEisu
Oraş: Paclisa


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.