Cui îi mai pasă de Criticul Blând ?

Poate unii din noi nu mai avem nevoie de serviciile sale, dar sunt mulți poeți mai noi ce trebuiesc îndrumați de cineva în domeniu. Eu îl mai aștept pe aici, poate și în realitate.


ALapis,
marţi, 01 august 2017


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Multumesc, Aurel! Eu il astept cu drag, si ii port acelasi respect.

Th3Mirr0r
th3mirr0r
miercuri, 02 august 2017Bine ai revenit Mirror ! Știam că ție îți pasă, am tăcut până acum în speranță că va reveni pe aici, în definitiv suntem oameni, chiar dacă mai și greșim e bine să învigă gândurile bune.
ALapis (autor)
miercuri, 02 august 2017Eu unul, imi aduc aminte de dumnealui cu drag; tocmai am revenit in tara astazi si primul site pe care sa intru a fost acesta; asa ca daca vazui postarea, am dorit sa spun cateva cuvinte.
Daca Dumnezeu i-a indrumat pasii in alta parte, fie ca sa urmeze calea; daca din motive de sanatate, nu poate intra, fie ca Dumnezeu sa ii redea sanatatea!.. Eu mereu voi avea un gand bun asupra acestui om - spun Om - fiindca nu l-am privit doar ca pe un simplu utilizator care scrie cateva randuri si pleaca; acesta - precum si cativa altii numarati pe degete - vor ramane in amintirea mea, trecerea acestora considerand-o esentiala, nu doar pentru acest site, cat si asupra a ceea ce au sadit in inimile unor oameni. Toata stima, pentru Criticul Blind!

Th3Mirr0r

p.s: multumesc, Aurel, pentru postare
th3mirr0r
miercuri, 02 august 2017