Creatura. - rebela

'' Trăiesc asta. '' Rătăciri in lumea unui nebun fără amintiri care trece prin stări teribile , indescriptibile , de paranoia intensa . Nu știe unde se afla si de ce . Un schizofrenic care nu a cunoscut vreodata realitatea . Ci doar si-a imaginat una terifianta , morbida , controlată de plăceri si tentații . Starea asta te fura , imaginile se amesteca si se recontureaza neîncetat . Te trage dintr-un film in altul , de la o stare de normalitate bizara , la o alta blocată si ratacita undeva in timpul si spațiul nemărginite si infinite . Cum Iti zboară gândurile si totul in corp zburda . Fiecare mușchi , orice tendon , toate sentimentele posibile ma petrec in clipa asta . Si-mi dansează pereții si tastele . Se suprapun decorurile.Ma trec căldurile si fiorii simultan . Si negativul piesei asteia care ma poarta , fără sa ma atingă si fără sa-mi dea drumul . Ma zdruncina . Parca m-ar lovi de toți pereți lumii , dar in capul meu se afla toate drogurile lumii fantastice . Balaurii exista , da' doar in mintea mea , si-a ta , si-a lui . Indescriptibil dar totuși am făcut-o . Imi simt fiecare mușchi din corp , mișunând si creând sensuri noi ale ființei umane . Eu eliberez o transformare .. Redescoperirea umanității . Materia nu mai exista de mult , doar spiritul , spiritul pur si dezgolit de orice enigma antica . Sufletul in pura sa natura . Flacăra existentei este sufletul . Iar existența este infinita . Daca ceva a fost aici cândva , nu are cum sa nu mai fie . Nu dispare , pentru ca totul lăsat in urma de ființa ce tocmai s-a lepădat pentru totdeauna de materie , tipa . -Conexiuni . Dar tipa subtil , pentru ca tu trebuie sa taci , sa asculți , sa te descarci . Natura deja face asta cu tine . Totul e unic . Totul intru totul .
E mistic . Divin . Senzațiile , substanțele , creaturi care aleargă sau mișuna . Si totul scanceste uneori .. Ca un nou născut . Înțelegi ? Totul renaște . Totul e gândit si planificat .
Adie vântul dupa ploaie si norii dispar . Cânta turturele si iarba se aude cum creste , iar un Soare ce mângâie cu raze rare mantaua pamântului ; o încălzește , ii șoptește c-o iubește , c-o sa-i poarte de grija , si ea il crede , si florile si plantațiile , si pomii cresc neatinși . Dar o amintire persista in orice , ca un ADN .
Daca s-ar activa intr-adevăr simțurile , omul ar fi una cu ceea ce este . Cu ceea ce l-a creat , cu ceea din care a fost făcut . Universul are legile lui . Tu esti un mecanism intr-un ansamblu de sisteme care formează un întreg controlat si programat . Unde totul se leagă foarte complex . De aceea omul nu va cunoaște niciodată totul .
Omul se are pe el si pe ființa sa . Pe aceea trebuie s-o descopere mai întâi . Acela este esențialul si enigma . Omul . Omul cu tot ce i se însușește .
Sufletul in primul rând , dedicarea si iubirea .
-Si aceea e moartea . - Dar din ceea ce a fost înainte , se răspândesc urme .Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.